Maritim Prosjektleder for fartøy og havbruk

Firma:
JM Hansen AS
Nettside:
Fylke:
Troms og Finnmark
Sted:
Tromsø
Varighet:
Heltid
Søknadsfrist:
Løpende
Kontakt:
Jill Klausen
Mobil:
957 56 461
Telefon:
957 56 461
 

JM Hansen startet sin virksomhet med elektrifisering av fiskeflåten, og er i dag en av landsdelens mest erfarne totalleverandører av maritim elektronikk og elektrotjenester. Innenfor vårt satsningsområde havbruk bidrar vi sterkt til å skape effektive anlegg med høy kvalitet på fisk. Til vårt maritime virksomhetsområde søker vi etter en dyktig prosjektleder med erfaring innen faget, og som vil være med på vår satsning på fremtidens løsninger og tjenester.

Om stillingen

Du vil ha hovedansvaret for gjennomføring, herunder ansvar for fremdrift, økonomi, innkjøp, kvalitet og HMS i egne prosjekter, samt oppfølging av kunder, leverandører og underleverandører. Som prosjektleder vil du jobbe tett med våre skipselektrikere, teknikere og andre fagmiljøer i JM Hansen. Arbeidssted er Tromsø, men noe reising ved gjennomføring av prosjekter må påregnes. 

Om deg

Som ansatt og kollega er du faglig dyktig, engasjert og har god evne til problemløsning. Du samarbeider godt, jobber strukturert og målrettet på lag med kollegaer og eksterne aktører, og trives med resultatansvar. Av natur er du positiv innstilt og liker å jobbe i et hektisk miljø. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig. Du har erfaring fra ledelse og gjennomføring av maritime prosjekter, gjerne med fagbrev som skipselektriker /elektriker Gr L i bunn. Du har høyere teknisk utdanning (høyskole/ingeniør/teknisk fagskole), eventuelt kan lang erfaring kompensere for manglende formell utdanning.  

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med 150 medarbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Downlight
Partnere
Elektro importören
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Namron
ANNONSE
Nelfoskolen webinar