Fordelingstavler

ELINSTALLASJON Schneider Electric lanserer ABN ESPRO, modulære kapslinger av metall (innfelt og påvegg) for elektrisk distribusjon, måling og multimedia, for bruk i boliger og næringsbygg.
tirsdag 14 mai 2019

ABN ESPRO modulære skap for eldistribusjon fra Schneider Electric ble utviklet i 2013 som et svar på bransjens behov for mer fleksible tavler for eldistribusjon. ABN ESPRO tavlesystem er bygget for å tilfredsstille de høyeste kvalitetsstandardene og gi optimal ytelse.

Nøkkelegenskaper
ABN ESPRO Leveres som ferdige skap eller som byggesett ≤ 630A, både innfelt- og påvegg - og også som gulvskap. Isolasjonsklasse: Klasse 1 og Klasse 2. De er utviklet av eksperter og testet i henhold til strenge standarder og er godkjent og testet med Schneider Electrics produkter og løsninger.

Tilpasningsdyktige
ESPRO-systemets fleksibilitet gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov. Designet med snappemekanismer og integrert monteringsbeslag tillater installasjon med lite eller ingen verktøy. Veggskapene opptar minimalt med plass, men byr på god plass til ledninger.
ESPRO distribusjonssystemer er kompatible med Schneider-Electric komponenter og er testet med Schneider Electric-utstyr i henhold til EN61439.
 

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden