NYHETER

- Nelfo har de beste nettkursene

NYHETER - Vi har brukt nettkursene til Nelfo i fire år. Etter at vi gjennom Kunnskapsløftet 2018 fikk tilbud om å prøve en del kurs gratis, har bruken økt.
mandag 11 februar 2019
Nelfo tilbyr nettkurs om blant annet
arbeid i høyden

Det ga oss mulighet til å sjekke kvaliteten før vi tok de i bruk i stor skala, sier HMS-sjef Neda Maria Kaizumi i Caverion.

- Mer enn 500 av våre ansatte har tatt ett eller flere kurs. Jeg har selv tatt  arbeid i høyden, regler for innleie og asbestkurset. Når det gjelder det første har jeg både tatt vårt interne kurs og fra andre tilbydere. Nelfo-kurset er det desidert beste. Kurstilbudet er dessuten blitt lett tilgjengelig for våre ansatte etter at vårt system ble koblet til Nelfo sin løsning.

- Selv om andre tilbyr kurs er den store fordelen med Nelfo-kursene at de er bransjespesifikke, samtidig som det er meget god kvalitet på dem. Nelfo kjenner oss, vet hvilke utfordringer vi har og hvor søkelyset skal settes.

- Caverion har en god dialog med Nelfo om videreutviklingen av kursene. Vi er godt fornøyd med måten de følger opp våre innspill. Det er viktig at kursene blir jevnlig oppdatert, og at det er noe nytt hver gang de blir gjennomført.

- Nettkurs er fremtiden for å holde de ansatte oppdatert. Caverion satser på nettkursene til Nelfo. Vår bruk av disse vil trolig øke.

Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden