Enklere lysstyring

NYHETER - Med Eaton xComfort Bridge skal vi gjøre smart lysstyring til allemannseie. Løsningen gjør styring av lys via mobil eller nettbrett enkelt.
mandag 19 august 2019
Med xComfort Bridge skal Eaton gjøre
det enklere for boligeiere å styre lyset

Alt settes opp i appen xComfort Bridge, sier Øystein Fischer Engebretsen, produktsjef for xComfort i Norge.

- Det eneste som må gjøres er å skanne en kode på aktuatoren med mobilkamera. Elektrikere trenger ingen kurs, opplæring eller programmeringsverktøy.

- I appen kan det settes opp soner, som ”kjøkken” og ”førsteetasje”. På den måten blir det enkelt å styre flere lys samtidig. Appen støtter dimming av lys og brukerdefinerte lysscener som ”filmkveld” eller ”romantisk middag”, i tillegg til en forhåndsdefinert hovedbryter som gjelder for alle soner.

- Vi ønsker å senke terskelen for å styre hjemmet på en mer intelligent måte. For mange er trådløs lysstyring via mobilen det første steget inn i ”smarthusverden”.

- xComfort Bridge kan kobles til 30 aktuatorer, og styre lys i seks rom. Mobilappen er gratis og støttes av både Apple- og Android-telefoner. Aktuatorene, som har innebygd vern for overbelastning, overoppheting, overspenning og kortsluttning, kan styres parallelt av trådløse lysbrytere som ikke trenger strømkabler eller veggbokser.

- Å installere trådløs styring går raskere enn konvensjonell kablet styring. Prisforskjellen hentes inn gjennom en smidigere installasjon. I tillegg er bygget klart for oppgraderinger til et fullverdig smarthus.

- Årnes Elektro har sammenlignet trådløs og kablet installasjon i to identiske nybygg. Resultatet var at det var åtte timer raskere å installere trådløs lys- og varmestyring sammenlignet med kablet installasjon.

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden
ANNONSE
Light + Building