NYHETER

Komplette skap og tavler til Thon-hotell

NYHETER - Vi leverer ferdigkoblete hovedskap og underfordelinger til Thon Hotell Slottsparken i Oslo.
torsdag 7 februar 2019
FIKS FERDIG. - Ferdigmonterte skap fra
Stansefabrikken har redusert monterings-
tiden betydelig, sier prosjektleder Jonas
Muhle (t.h.) i El-Effekt. Her sammen med
Øystein Knudsen, regionansvarlig elektro
i Stansefabrikken

Dette gjelder tre hovedtavler, åtte underfordelinger og 150 skap. Den største tavlen er på 1 250 A, sier Øystein Knudsen, regionansvarlig elektro i Stansefabrikken.

Prosjektleder Jonas Muhle i El-Effekt forteller at skap- og tavlemonteringen skjer fortløpende etter hvert som hotellrenoveringen går fremover.

- I forprosjekteringsfasen testet vi skap og tavler sammen med Stansefabrikken.

- For å utvikle de beste kundetilpassede løsningene er det viktig å komme tidlig i dialog med elinstallatørene, sier saksbehandler Olav B. Olsen i Stansefabrikken.

Stor på elektrooppdrag til Thon
Muhle opplyser at El-Effekt har utført en rekke elektrooppdrag for Thon.

- I tillegg til skapinstallasjonene skal også det elektriske anlegget på hotellet oppgraderes. Arbeidet, som skal være ferdig våren 2019, omfatter 280 rom og korridorer. For tiden arbeider 17 montører på prosjektet.

- De ferdigmonterte tavlene og skapene fra Stansefabrikken har redusert monteringstiden betydelig. Dette er det første prosjektet vi bruker disse produktene fra selskapet.

Rehabiliteringsskap
- På hvert hotellrom blir de gamle sikringsskapene erstattet med nye rehabiliteringsskap med alt fra samleskinner, kabler, automater og nytt front­rele til moderne design.

- Vi trer en ramme i det gamle skapet med komplett innmat og skifter den gamle fronten med ny, som oppfyller dagens kapslingskrav. Å bygge komplette skap tilpasset behovene til kundene er et nytt forretningsområde for oss.

Muhle opplyser at El-effekt har brukt tavler og skap fra Stansefabrikken i mange år.

- Vi deltar i prosjekteringen og utformingen av disse. På Thon-hotellet er det levert tre ulike standardskap og tavler, der det blant annet er tatt hensyn til tilpasning av styresystem. På mange Thon-hoteller har vi brukt egenutviklede løsninger ­Stansefabrikken har levert. Samtidig har vi utviklet ekspertise på installasjon av disse løsningene.

Økt konkurransekraft
Knudsen forteller at Stansefabrikken 1. januar i fjor kjøpte Larel, som har produsert hoved­skapene, underfordelingene og rehabiliter­ings­skapene til Thon-hotellet.

- Oppkjøpet vil styrke vår posisjon i det norske markedet.

- For å redusere monteringstiden krever markedet ferdigmonterte løsninger. Med full kontroll på produksjonen kan vi snu oss raskt og levere til rett tid. Vi tilbyr alt fra rehabiliteringsløsninger, kapslinger, vern og tilbehør til powersøyler, rundstift og industrimateriell.

Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden