Nytt styringssystem

NYHETER I samarbeid med Nelfo-bedriften Lillebakk tilbyr Multilux styringssystemet City Sight.
fredag 14 februar 2020
Adm. direktør Svein Ove Sunde i Multilux (t.v.) og daglig leder Frode Lillebakk i Lillebakk AS skal samarbeide om å utvikle styringssystemet City Sight

- Med dette vil kundene unngå nedetid og til enhver tid ha full kontroll på utstyret. Det kan spare store ressurser og øke sikkerheten, sier adm. direktør Svein Ove Sunde i belysningsleverandøren Multilux.

Lillebakk AS har utviklet den skybaserte plattformen Linsight, som samler informasjon om teknisk utstyr. Det er denne som ligger til grunn for samarbeidet mellom de to selskapene.

Daglig leder Frode Lillebakk i Lillebakk AS forteller at det var naturlig med samarbeid fordi Multilux var i gang med å kartlegge behovet for overvåking og styring av belysningsanlegg.

- Sammen skal vi utvikle tjenesten.

Løsningen, som har fått navnet CitySight, kan styre og overvåke all slags infrastruktur, ikke kun vei- og gatebelysning. Eksempler på andre bruksområder kan være parkeringsarealer og vann- og avløpsnett.  

- CitySight kan oppdage problemer før de fører til skade og større kostnader. Informasjon samles inn i sanntid, og kan struktureres for å ta riktige beslutninger om tiltak for å unngå nedetid, sier Sunde.

- Samarbeidet med Lillebakk gir umiddelbart tilgang til en applikasjon vi mangler. Vi ser også muligheter til å utvikle tjenesten til flere områder.

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden