Rigger for vekst

NYHETER Elektrogrossisten Berggård Amundsen har flyttet til et nytt sentrallager og hovedkontor på 14 000 m2 på Langhus utenfor Oslo.
torsdag 3 oktober 2019
Utstillingsvindu. Berggård Amundsen
skal bruke nybygget som et utstillings-
vindu for de energieffektive løsningene
selskapet leverer i samarbeid med
elinstallatørene, blant annet solenergi-
anlegg. Foto: Berggård Amundsen

- Med blant annet dobbel lagerkapasitet og moderne logistikkløsninger rigger vi for vekst, sier adm. direktør Hege Amundsen Elvestad.

- Vi har lagt stor vekt på miljø og bærekraft. Bygget er meget energieffektivt (A-bygg), samtidig som 2 000 m2 av taket er dekket med solcellepaneler. Dette gjør oss selvforsynt med energi. Den egenproduserte strømmen forsyner også førti ladere som sørger for at elbilene til ansatte og gjester får påfyll. Gjennom ladenettverket LadeiNorge blir laderne også tilgjengelige for andre i nærområdet på kveldstid og i helgene. Med vår sterke satsing på solenergi og elbillading var det naturlig for oss å utnytte kompetansen vi har på dette i nybygget.

Utstillingsvindu
Amundsen Elvestad fremhever at bygget skal være et utstillingsvindu for de energieffektive løsningene selskapet leverer i samarbeid med elinstallatørene i Norge.

- I det nye sentrallageret er det lagt stor vekt på effektiv varehåndtering, pakking og ekspedering. AutoStore-anlegget er kraftig utvidet. Løsningene gir en rekke fordeler både for oss og kundene. Vi regner blant annet med at antall forsendelses­esker blir redusert med 30 000. Det er godt nytt for miljøet.

Trivsel. - I hovedkontoret skal naturlig lys gjennom store vinduer, bruk av farger, tepper og dekor bidra til trivsel i kontor­lokalene. I kombinasjon med gode og fleksible digitale løsninger, legger dette godt til rette for samarbeid, trivsel og læring.

Berggård Amundsen leier bygget av gårdeier Pareto Eiendomsfellesskap. 

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden
ANNONSE
Light + Building