NYHETER

Smartere varmestyring

NYHETER - GoWireless-startpakkene vi lanserte tidligere i år er oppgradert med blant annet Wireless Heating og Wireless Floorheating.
tirsdag 9 oktober 2018
Eaton er på markedet med startpakker
for styring av elektrisk varme og vann-
båren gulvvarme

De nye startpakkene gjør det enklere å styre elektrisk oppvarming og vannbåren gulvvarme på en smart måte, sier Øystein Engebretsen, produktansvarlig for Eaton sin smarthusløsning xComfort.

- Wireless Heating styrer varmefolie, varmekabler, panelovner og IR-varmere. Pakken inneholder en ny varmeaktuator med energimåling og PWM-regulering som sikrer jevn og energieffektiv oppvarming, og vårt trådløse RC-Touch-display som gir enkel varmeregulering med predefinert ukeprogram. Er xComfort-sentralenheten installert, er det også mulig å regulere varmen med app.

- Wireless Floorheating har utstyr for styring av fem varmesoner. Pakken er forhåndsprogrammert med predefinert ukeprogram. Utstyret kan installeres av både elektriker og rørlegger.

- Pakken inneholder ventilorganer og supplerende adaptere, fem trådløse temperaturfølere av typen RC-Touch med display, romføler, fuktmåler og inngang for gulvføler. RC-Touch passer i rammer på 55x55 mm.

Partnere
Schneider Partnere
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden