Sparte tusener på forsikring de fikk tilgang til som medlem i Ahlsell Partner

NYHETER ACS Elektroautomasjon AS har mange baller i lufta – de driver både med PLS-programmering, service, automasjon, elektrikertjenester, reparasjoner, bygging og flytting av CNC-maskiner. Som Ahlsell Partner har de benyttet seg av partnerfordelen LY Forsikring, og slipper å bekymre seg for hverken lokaler, innbo, biler, maskiner – eller sykdom.
torsdag 19 november 2020
— Vi sparte mange tusen i forsikrings-
premie da vi gikk over til LY fra den
forrige forsikringen vår. Vi er veldig
fornøyde med å være Ahlsell Partner
og få slike fordeler, sier Vølstad.

Roger Vølstad omtaler seg som profesjonell potet i ACS. Han er både medeier, serviceleder, styreleder og personalsjef, i tillegg til at han jobber på gulvet med kollegene. Han forteller om enorme besparelser ved å bytte til LY Forsikring.

— Vi sparte mange tusen i forsikringspremie da vi gikk over til LY fra den forrige forsikringen vår. Det er snakk om et meget betydelig beløp for vår bedrift. Vi har akkurat de samme betingelsene, men for en rimeligere penge. Vi er veldig fornøyde med å være Ahlsell Partner og få slike fordeler, sier Vølstad.

Raskt tilbake i jobb

Vølstad benyttet seg selv av helseforsikringen fra LY da han fikk problemer med nakken, og skryter av hjelpen fra forsikringsselskapet.

— Vår mann i LY ga meg en snarvei gjennom alle skjemaene som egentlig må fylles ut, og før jeg engang rakk å grue meg til operasjonen lå jeg på slaktebenken, ler han.

Hele prosessen var over på én dag.

— LY forsikring har veldig profesjonelle folk og det hele gikk på skinner. At det gikk så raskt er veldig positivt for oss som bedrift, for jo raskere vi får folk tilbake i arbeid etter helseplager, jo bedre er det.

En trygghet

ACS har nylig fått bygget et nytt bygg som de skal flytte inn i – som selvsagt også forsikres av LY.

— Alt av innbo er allerede forsikret, og når vi formelt overtar bygget må selve bygningsmassen forsikres. Vi har heldigvis ikke måttet benytte oss av forsikringen til de helt store tingene enda, men det er en trygghet at den er der.

Kurs for overskuddet

Som Ahlsell Partner får ACS partnerpris og bonuser på hvert kjøp de foretar hos Ahlsell. Overskuddet bruker de til å dekke kostnader for nødvendig kursing.

— Som elektrikere er vi pålagt å gjennomføre diverse kurs i løpet av året. Medlemskapet i Ahlsell Partner lar oss betale for kursene med kronene vi har spart opp i bonuser. Ahlsell har et veldig profesjonelt opplegg som vi er veldig fornøyd med, og det er alltid trivelig å være på kurs hos dem. De disker opp med brus, pizza og faglig påfyll, forteller Vølstad.

Anbefaler Ahlsell Partner og LY

Vølstad anbefaler alle som sitter på gjerdet å melde seg inn i Ahlsell Partner, og flytte forsikringen til LY.

— Å bli Ahlsell Partner koster jo ingenting og du får dedikerte personer i Ahlsell som følger deg opp tett. Jeg har selv tre menn jeg forholder meg til i Ahlsell, og det er alltid noen som kan hjelpe meg uansett. Det synes jeg er helt fantastisk.

Vølstad forteller om jevnlige oppdateringer fra Ahlsell, både angående partnerfordeler og nye produkter som kommer på markedet.

— Vi er ofte hos Ahlsell og får gjennomganger av nytt utstyr på markedet. Samlingene er selvsagt helt gratis og gjelder bare for det enkelte firmaet – så vi synes oppfølgingen er veldig bra, avslutter han.

Gratis å bli medlem

Det er helt gratis å bli medlem i Ahlsell Partner – send inn din søknad i dag og få samme fordeler som Roger og ACS Elektroautomasjon!

Send søknad her >

Ajax Led
Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Mitt Anbud
ANNONSE
Namron twistline