NYHETER

Styrer rommet med mobilen

NYHETER Når Britannia Hotell i Trondheim åpner etter oppussingen i september 2018 kan gjestene låse opp døren og styre rommet med mobilen.
tirsdag 14 februar 2017
På Britannia Hotell i Trondheim kan
gjestene blant annet tilpasse temperatur
og inneklima på rommet med mobilen.
Foto: pka ARKITEKTER

- Dette setter hotellet i en særklasse, sier salgssjef Terje Løkken i Siemens Trondheim, som har levert den digitale løsningen.
- Med dette systemet kan gjestene selv tilpasse rommet til egne ønsker for temperatur og inneklima. Samtidig vil hotellet spare energi i rommene som ikke er i bruk, og tilpasse energiforbruket best mulig til enhver tid. Varme, ventilasjon, lys og solavskjerming på rommene styres enten via mobilen eller et kontrollpanel på rommet.
Fagsjef for elektro i Hent, Per Arne Bugten, sier at Britannia Hotell ønsker å være et topp moderne hotell med mest mulig perfekt tilpasning for hotellgjestene.
- De kan låse seg inn på rommet uten å sjekke inn i resepsjonen. Dette frigjør tid for både besøkende og hotellet.
Hotellet får også utvendig og innvendig kameraovervåking, med diskrete innfelte kameraer. Et talevarslingsanlegg med mer enn 800 høytalere med topp lydkvalitet bidrar til ekstra sikkerhet. Alle løsninger som gjelder brann, sikkerhet og byggautomatisering blir styrt av det nye styringssystemet Desigo CC.

Les mer i Elmagasinet nr 1/2017

Partnere
Partnerlogo
Stanse fabrikken
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Eliadekampanje
ANNONSE
FSE kurs