Trådløse energimålere

ELINSTALLASJON Schneider Electric utvider PowerTag-familien med to nye trådløse energimålere: PowerTag FLEX og PowerTag for NSX.
søndag 27 oktober 2019

trådløse energimålere

PowerTag FLEX trådløs energimåler
er tilgjengelig i 1+N og 3+N utførelse og kan benyttes på komponenter som ikke har 18 mm modulbredde, eller der standard PowerTag fysisk ikke kan monteres.
PowerTag FLEX er utstyrt med korte ledninger og kan dermed monteres på for eksempel 3-modul-jordfeilautomater, brytere og kontaktorer. PowerTag FLEX kan måle til og med 63 A.

PowerTag for NSX trådløs energisensor
er utviklet for effektbrytere og lastbrytere inntil 630 A. PowerTag for NSX er tilgjengelig i fire versjoner: 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 250 A, samt 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 630 A. PowerTag for NSX passer også på effektbryter Compact NS, og lastbryterne INS/INV.

Både PowerTag FLEX og PowerTag for NSX er tilrettelagt for innhenting av data via Schneider Electric Smartlink gateway. PowerTag-ene benyttes sammen med Schneider Electric Smartlink SI D Gateway for tilkobling til SD-anlegg.

Partnere
Schneider Partnere
Lighthouse Partnerlogo
Partnerlogo
ABB
Partnerlogo
Vanpee Partnere
Partnerlogga
ANNONSE
Meld deg på Eliaden